Erikoisalana huipputeknologia

Etsimällä keskittymiskohteen ja tekemällä sen mahdollisimman hyvin, voi auttaa klinikkaa

lanseerauksen ja kasvun kanssa.  Tri Roxanne Achong-Coan loi pohjan menestyneelle klinikalleen keskittymällä kahteen avaintekijään – erikoistuminen ja uusimman tekniikan käyttö.

CooperVision tiedostaa teknisten innovaatioiden merkityksen korkealaatuisen näönhoidon tarjoamisessa ja haastatteli tri Achong-Coania kuullakseen hänen näkemyksensä siitä, miten teknologiaa voi hyödyntää yrityksen kehittämiseen.

Erotu erikoistumalla

Roxanne Achong-Coan on piilolinssiasiantuntija, erityisesti erikoislinssien sovituksen ja ortokeratologian alalla. Keskittymällä piilolinsseihin Coan Eye Care voi keskittyä kustannuksiin, jatkokoulutukseen, rekrytointiin ja markkinointiin maksimaalisen asiakaspidon varmistamiseksi. Yrityksen tietoinen panostus uuteen teknologiaan on saanut Coan Eye Caren erottumaan vielä paremmin.

Coan Eye Care on jatkuvasti paikallisten optikoiden etunenässä, kun kyse on erilaisten teknologioiden käyttöönotossa, mm. OCT-tutkimukset, amnionikalvon käyttö silmän pintasairauksien hoidossa, linssimetrit ja uusimmat kannettavat tonometrit. Tämän tyyppisten työkalujen ostopäätös tehdään aina tehon, tehokkuuden ja kustannusten perusteella. Coan Eye Care ottaa huomioon myös mitä pitkäjänteistä arvoa uniikki tai edistyksellinen tarjonta tarjoaa yritykselle.

Edistykselliset teknologiat voivat:

  • Kasvattaa hoidettavien asiakkaiden määrää
  • Lisää asiakasuskollisuutta paremmilla diagnooseilla ja hoitokokemuksilla
  • Kannustaa referenssejä yleisoptikoilta

”Ei ole yhtään silmäongelmaa, jota emme voi ratkaista klinikallamme.” 

tri Roxanne Achong-Coan

Teknologiainvestoinnin pitkäaikainen arvo

Erottuminen kilpailijoista on menestyksekkään liiketoiminnan avaintekijä. Mutta se ei ole ainoa etu, joka saavutetaan absorboimalla edistyksellisen teknologian lisäkustannukset ja koulutusaika. Roxanne Achong-Coania ja Coan Eye Carea pidetään alueen johtavana optikkona, mikä nostaa optikoiden ja muun henkilökunnan tasoa. Tämä puolestaan helpottaa sellaisten osaavien ja pätevien työntekijöiden rekrytointia, jotka haluavat työskennellä arvostetussa optikkoliikkeessä .

– Optikkomme ovat saaneet silmäsairaus- ja piilolinssikoulutuksen. Yhteen laskettuna meillä on 66 vuoden kliininen kokemus, tri Achong-Coan sanoo.

Uskalla olla tyytyväinen – yksi tapa edistää kasvua

Kyky hyödyntää uusia teknologioita käy käsi kädessä energian ja kunnianhimon kanssa. Tri Achong-Coan lisää jatkuvasti uusia palveluja Coan Eye Caren palvelutarjontaan, mukaan luettuna Meibomin rauhasen toimintahäiriön ehkäiseminen, havaitseminen ja hoito. Se auttaa silmien kuivumisesta kärsiviä henkilöitä, jotka eivät ole saaneet riittävästi apua. Poikkeuksellisen erikoishoidon tarjoaminen vahvistaa myös asiakasuskollisuutta.

Huipputeknologiapanostuksessa ei ole kyse pelkästään laitteista. Roxanne Achong-Coans tarjoaa myös epigenetiikkaa, jossa DNA-analyysien avulla laaditaan hoitosuunnitelmia silmäsairauksien ehkäisyä varten sekä kattavia ruokavaliosuunnitelmia silmien terveyden varmistamiseksi. Keskittymällä piilolinssien sovittamiseen vaativimmille sarveiskalvoille olemme tehneet Coan Eye Caresta vahvan ja tunnetun tavaramerkin.

Tuloksena on kasvava uskollinen asiakaskunta ja työntekijät, jotka ovat tyytyväisiä siitä, että he osaavat hoitaa useita vaativia sairauksia.