Sano ei kaksitehosilmälaseille ja kyllä monitehopiilolinsseille lukemiseen

At a glance
  • Vaihtoväli: kaksi viikkoa
  • Tarkka näkö kaikille etäisyyksille
  • Säilyttävät kosteuden jopa 96 %:ssa, jopa 12 tunnin käytön jälkeen.
  • Voivat auttaa ehkäisemään silmien kuivumista piilolinssejä käytettäessä

Onko sinulla vaikeuksia nähdä lähelle?

Jos olet yli 40-vuotias, olet ehkä huomannut, ettet näe yhtä hyvin kuin ennen, kun luet ruokalistaa, kirjaa tai matkapuhelimen näyttöä. Se on luonnollinen osa vanhenemista. Sitä kutsutaan ikänäöksi ja se on täysin normaalia.
Mutta se ei tarkoita, että sinun on käytettävä kaksitehosilmälaseja. Sinulla on vaihtoehtoja! CooperVision Proclear® EP -piilolinssit on kehitetty erityisesti ihmisille, joilla alkaa olla vaikeuksia lukea ja nähdä lähelle.
Ongelma vain pahenee aikaa myöten, joten miksi kärsisit sumean näön aiheuttamasta päänsärystä?

Ehkäisee silmien kuivumista luonnollisella tavalla

PC Technologyn™ ansiosta vesimolekyyleistä tulee osa ProclearEP -piilolinssejä, mikä ehkäisee kuivumista luonnollisesti. Proclear on käytännössä ainoa piilolinssi, jonka osalta FDA on hyväksynyt väitteen: "voi tarjota paremman mukavuuden piilolinssikäyttäjille, joilla esiintyy vähäistä epämukavuutta tai kuivumista piilolinssejä käytettäessä".
Nauti Proclear EP -piilolinssien tarjoamasta mukavuudesta ja näöntarkkuudesta ja näe tarkasti lähelle, kauas ja välille. Kysy optikoltasi Proclear EP -linsseistä.

PC Technology

Kuivuminen on yleinen ongelma linssinkäyttäjien keskuudessa, erityisesti ikänäöstä kärsivien, koska heidän silmänsä kuivuvat vuosien myötä.

Tuotetiedot
Korjaavat

varhaisen ikänäön (40 ikävuoden jälkeen ilmenevä vaiva, jossa silmä menettää vähitellen kykynsä tarkentaa lähellä oleviin kohteisiin ja nähdä pientä tekstiä, erityisesti huonossa valaistuksessa.)

Jos alat huomata ikänäön oireita, nämä piilolinssit voivat sopia sinulle. Kysy optikoltasi.

Vaihtoväli

kaksi viikkoa

Sinun on vaihdettava nämä pehmeät piilolinssit vain joka toinen viikko.

UV-suoja

ei

Näissä linsseissä ei ole UV-suojaa. Jos haluat piilolinssit tällä ominaisuudella

Kostuvuus

Nämä piilolinssit on valmistettu PC Technologyllä™, joka auttaa pitämään ne kosteina.

Proclear®-piilolinssit on valmistettu PC Technologyllä™, joka on luonnostaan bioyhteensopivaa. Piilolinssit sitovat vettä, minkä ansiosta kertakäyttölinssisi pysyvät kosteina jopa 12 tunnin käytön jälkeen.

Piilolinssejä pakkauksessa

6 kpl 6 piilolinssiä pakkausta kohti.

Käyttöohjeet

Mene käyttöohjesivulle Tämä sivu sisältää tärkeää tietoa ja tärkeitä ohjeita. Lue tiedot huolella ja säilytä ne tulevaa tarvetta varten.