Värilliset piilolinssit kahdeksassa eri värissä. Kahdeksan vaihtoehtoa!

At a glance
  • Vaihtoväli: kuukausittain
  • Kehittynyt värjäysprosessi varmistaa luonnollisemman, realistisemman värimuutoksen
  • Saatavana ilman näönkorjausta
  • Saatavana myös näönkorjauksella likinäköisyyttä ja kaukonäköisyyttä varten

Saatavana näönkorjauksella ja ilman

Kaipaatko muutosta? Harkitse värillisten piilolinssien hankkimista.
Jos haluat uuden lookin iltaa varten tai haet kestävää muutosta, voit helposti ja nopeasti muuttaa silmiesi värin CooperVision Expressions™ colors -piilolinsseillä. Saat erinomaisen näön ja pehmeän, mukavan linssikokemuksen tuotemerkillä, johon voit luottaa.
Silmiesi terveyden vuoksi sinun kannattaa käydä optikolla – vaikka sinulla olisi täydellinen näkö. Vain ammattilainen voi varmistaa, että saat silmillesi oikein sovitetut piilolinssit. Jos tarvitset piilolinssejä, jotka korjaavat likinäköisyyden tai kaukonäköisyyden, voit valita minkä tahansa Expressions colors -piilolinsseistä. 

Värilliset piilolinssit kohentavat ulkonäköäsi 

Katso itse.
Valittavana on kahdeksan upeaa väriä: sininen, sinivihreä, topaasinsininen, harmaa, vihreä, jadenvihreä, vaaleanruskea ja ruskea.
Värilliset Expressions-piilolinssit valmistetaan teknisesti edistyksellisellä värjäysprosessilla. Prosessi tuottaa luonnollisemmat ja realistisemmat värivaihtelut, jotta herätät huomiota oikeasta syystä.
Kun olet valmis muutokseen, keskustele optikkosi kanssa CooperVision Expressions colors -piilolinsseistä seuraavan näöntarkastuksen yhteydessä.