Juan Carlos Aragón

Senior Vice President, Global Professional & Clinical Affairs

Dr. Juan Carlos Aragón on Senior Vice President, Global Professional & Clinical Affairs, jonka vastuualueena on kehittää, toteuttaa ja johtaa yhtiön liiketoiminnallisia, akateemisia ja kliinisiä liiketoimintastrategioita globaalisti. Ennen siirtymistään tähän tehtävään Juan Carlos johti latinalaisen amerikan liiketoimintoja sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikan alueen liiketoiminnan kehitystä. Sitä ennen hän oli CooperVisionin Aasian ja Tyynenmeren alueen sekä EMEA-alueen toimitusjohtaja. Ennen CooperVisionille siirtymistään Juan Carlosilla oli kansainvälisiä johtotehtäviä Bausch + Lomb - ja Novartis CIBA Vision -yhtiöissä.

Juan Carlos tuo CooperVisionille yli 28 vuoden kokemuksen alalta. Hän siirtyi CooperVisioniin vuonna 2000. Hän on ollut voimakas näönhoito- ja piilolinssikoulutuksen puolestapuhuja. Hän toimii tällä hetkellä puheenjohtajana Global Board of Directorsissa sekä Optometry Giving Sight ‑organisaation kehityshallituksessa, jossa CooperVision on globaali platinasponsori.

Juan Carlos on syntynyt Costa Ricassa ja valmistui optikoksi National Polytechnic Instituten Superior School of Medicinestä Mexico Cityssä vuonna 1984.